Veronica bedriegt BB-bewoners opnieuw

Jorma
De bewoners van het Big Brother huis zijn in de veronderstelling dat vrijdag 31 december de laatste dag van hun luizenleventje in het Big Brother huis zal zijn. Maar dit is helemaal niet waar. Vaste lezers van FOK! weten dat al op 30 december de laatste uitzending is, dat was eerder gemeld. Op donderdagavond zullen alle bewoners dus het huis al moeten verlaten. Dit horen de bewoners ook pas op diezelfde donderdagavond!

De laatste uitzending volgende week, zal bij Veronica de gehele avond in het teken staan van Big Brother.
Rond 18.00u zal de langlopende uitzending starten. Om 18.55u is er de reguliere uitzending, en in dat half uurtje krijgt iedereen te horen dat ze diezelfde avond het huis nog moeten verlaten. Op deze manier wil Veronica ervoor waken dat de bewoners zich niet ineens heel anders gaan gedragen dan op andere dagen.
Vanaf 21.05 uur vindt de slotuitzending plaats. Drie uur lang laten Rolf Wouters en Daphne Deckers zien wat er in en rond het huis gebeurt. Presentatoren Danny Rook, Eric Corton en Jennifer de Jong zijn in de woonplaatsen van de bewoners. In de studio zijn alle ex-bewoners van het huis aanwezig. De winnaar van het programma wordt rond middernacht bekendgemaakt.

Vanaf a.s. vrijdag kan het publiek stemmen wie de 250.000 gulden mee naar huis mag nemen. Veronica maakt ook dit bekend in de extra lange uitzending, rond middernacht. Zal het Bart, Ruud of Willem worden?