Vijf gametips voor de maand november

2. Final Fantasy XV

 

Wat kunnen we nou precies verwachten van Final Fantasy XV? De game die tien jaar geleden nog Versus heette en sindsdien ontzettend is veranderd komt deze maand eindelijk uit. De verwachtingen zijn alleen iets lager dan normaal. De twee demo's die van de game uitkwamen waren immers niet bepaald overtuigend. Bovendien zijn er zorgen of het niet, net als alle andere games die een ontzettend lange ontwikkelperiode, simpelweg te lang in de oven heeft gestaan.

En toch: dit is Final Fantasy. Zelfs als de game heel slecht zou blijken kunnen we onze nieuwsgierigheid niet onderdrukken. Het is alleen al interessant om er naar te kijken door alle belangen die er spelen. Final Fantasy XV moet namelijk het beschadigde imago van het merk repareren. Het is ook waarschijnlijk de meest ambitieuze en duurste game die Square Enix ooit heeft gemaakt.

Een echte gametip is dit dus niet, maar toch nodigen we jullie uit om te ontdekken wat er nou precies van Final Fantasy XV is geworden. Het wordt een hele speciale roadtrip...

Final Fantasy XVkomt op 29 november uit voor PS4 en Xbox One.