FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 7

Dit jaar doen naast MrManiak en Beaudelaire ook voor het eerst andere FOK!kers mee. Zo hebben we onder andere moderators, een weblogger en een developer. Wie heeft aan het eind van het seizoen de Mol het meeste goed gehad? Of zijn jullie degene die gelijk hebben? Stem onderaan de pagina op jouw Mol en versla ons!  

Username: DaMart
Functie: Moderator / PR
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Even twijfelde ik vandaag over de identiteit van de Mol. Maar de test nam die twijfel weg: mijn tweede Molkeus is er alweer uit. En dan ga ik strepen. Soundos, Anna en Karin spelen het spel te fanatiek om Mol te zijn en hebben ook al aardig wat geld in de pot gebracht. De mol is dus zeker een man. Patrick heeft toch wat meer goede dingen gedaan dan Art, dus blijf ik bij mijn Molverdenking. Dat wordt nog eens onderbouwd door zijn actie om op de berg te pleiten voor de lichtere, en dus goedkopere, kist. Dat plan werd echter doorzien door de groep, waardoor het mollen mislukte. Maar ondanks dat is Art de Mol, dat kan bijna niet anders meer...

Username: Tha_Erik
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Het kan nog steeds! En hij zit op zo'n onwaarschijnlijke Mol. Als íemand de opdrachten fanatiek (f-Anna-tiek ) doet, dan is het Anna wel. Bij de buisjesopdracht was ik in de war, want hij had geld opgeleverd. Op 9 buisjes had hij er 1 gedaan. Die buisjes waren maar 100 euro waard, en dat zou zomaar een genoodzaakt kwaad kunnen zijn om te kunnen zeggen "Maar toen heb ik geld in de pot gebracht". Ook het naar beneden rennen was misleidend, maar ik denk dat Art gewoon zo'n jongen is die dat wil doen en dan maar geld in het potje. Neemt niet weg dat ie met de kisten enorm liep te kloten. Hij wilde per se de kist met de helft van het geld, maar die kist was alleen kleiner en niet lichter. Molacties alom. Misschien zit ik vast in mijn tunnel, maar hij zit er nog in, en dus kan ik niet veranderen!

Username: dockx
Functie: Weblogger
Verdenkt nu: Soundos El Ahmadi
Want: Mijn verdenking van vorige week werd bevestigd. Soundos heeft totaal niets gedragen bij de vulkaanopdracht waar men een kist mee naar boven moest tillen. Daarnaast was ze bij het naar beneden rennen langzamer als Karin. Sorry hoor, alle respect voor Karin, maar Soundos zou mijn inziens veel sneller moeten zijn dan Karin. Bovendien heeft ze tijdens de jokeropdracht geen enkele intentie gehad om mensen duidelijk te maken waar men voor moest kiezen. Soundos is duidelijk mijn Mol.

Username: Faux.
Functie: Developer
Verdenkt nu:
Want: Ik blijf nog steeds bij mijn Mol Art. Ook deze aflevering deed hij weer verdacht. Te beginnen bij het onderwater labyrinth: hij heeft slechts één envelop opgehaald. Nu heeft Karin er nul opgehaald, maar ik vind Karin en Art nogal verschillen. Ik had in ieder geval wel beter van Art verwacht. Bij de kist-opdracht ben ik het helemaal eens met wat Pepijn zei: Art zat erg verdacht te doen. Dus Art, je bent nog steeds mijn Mol.

Username: koei
Functie: FOK!gamer
Verdenkt nu: Patrick Stoof
Want: Pepijn eruit!  Hij was mijn eerste verdachte en iemand die tenminste lekker fanatiek mee doet en niet expres Molt om het Mollen. Daar kan met name Art nog wat van leren! Maar nu is hij weg en blijft er nog minder plezierig kijkvoer over... Mijn Mol Patrick heeft niet veel gemold deze aflevering, behalve natuurlijk proberen een zwaardere kist te laten dragen waar minder geld in zat. Karin heeft zichzelf weer duidelijk gepresenteerd als niet-Mol op de berg. Soundos sluit zichzelf uit van opdrachten en valt daarom af. Art Molt teveel en te overduidelijk en dan blijven Anna en Patrick over. Anna is erg vaak als eerste. Dit is serie 11 (twee keer eerste), de eerste radio-hint was 'ten eerste'... Maar ze pakte tijdens de koeienwissel wél als enige kokertjes van de grond. Ik blijf bij Patrick! 

Username: liesje1979
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Karin de Groot
Want: Ik blijf nog even bij Karin, hoewel ze deze week niet heel veel verdachts deed. Bij de opdracht in de branding bracht ze geen geld binnen en stond ze volgens Patrick vooral met haar handen omhoog. Bij de opdracht met de kistjes op de berg, was ze niet druk met Mollen, maar hielp ze ook niet actief mee om de opdracht te laten slagen. Ze rende wel naar beneden, terwijl ze bij het omhoog gaan bijna een paniekaanval had, dat is dan wel weer apart. Bij de laatste opdracht pakte ze zelf 3 jokers, maar gaf ze anderen ook jokers, hoewel ze de ene kandidaat wel hielp, en de andere kandidaat niet. Vaag allemaal. Maar zoals Soundos al zei, Karin is zo'n moederfiguur, niemand wantrouwt haar. Ik dus wel.

Poll: Wie is de Mol? - Aflevering 7

poll image
* Klik op het antwoord op het plaatje om te stemmen op jouw keuze!

OVERZICHT MOLVERDENKINGEN

Helaas weten we nu al dat jullie verdachte voor Aflevering 6 er nu uitligt. Pepijn Gunneweg is inmiddels afgevallen. Hij werd met 26 stemmen de hoofdverdachte. Gevolgd door Patrick met één stem minder. Art Rooijakkers is gedaald naar de één-na-laatste plaats met 10 procent.


FOK! heeft inmiddels al 5x twee exemplaren weg kunnen geven van de eerste twee seizoenen van Wie is de Mol?. In samenwerking met Video/Film Express mogen wij nog één extra setje weggeven. Maar die win je niet zomaar. Degene die het meest aantal keren de Mol goed heeft, wint de twee dvd's. Dat kan in dit geval dus ook een crewlid zijn. Als de users winnen, dan wordt er geloot uit de reacties van de special voor Aflevering 10. Bij gelijkspel wint degene die als eerst de juiste Mol goed had. Moge de beste Molspeurder winnen!