Colin McRae: DiRT 2 toernooi

Sinds een maand ligt Colin McRae: DiRT 2 in de winkels voor Xbox 360 en PlayStation 3 en is in veel gevallen zeer positief ontvangen. Aangezien veel gamers dit spel in huis gehaald hebben leek het ons tijd om een DiRT 2 toernooi te organiseren wat we bij dezen dus ook doen. De bedoeling is om op door ons geselecteerde tracks met door ons geselecteerde klasses qua bolides de snelste tijden neer te zetten. Naast eeuwige roem krijgt de winnaar van dit toernooi een Ken Block T-shirt, een DVD en een poster van DiRT2. Onder de overige inzenders van tijden worden een Ken Block T-shirt, een DVD en een poster verloot. De kans is groot dat je één van deze prijzen wint!

Vanaf dit moment tot en met zondag 18 oktober 2009 om 23:59 uur heb je de mogelijkheid jouw snelste tijden van de volgende tracks en autoklasses in te sturen:
* London - Battersea Air - Trophy Trucks
* Croatia - Novigrad - Rally Cars
* Japan - Shibuya - Raid T1 Trucks
* China - Yu Yong - Rally Cars
* Malaysia - Tanamera - Rallycross Cars
* Morocco - Hammada Circuit - Rallycross Cars
* Baja - Ensenada - Trailblazer Cars
* L.A. - Marina Air - Stock Baja Trucks
* Utah - Hurrah Pass - Class 1 Buggies

Kies voor Time Trial en daarna bovenstaande opties. Deelname is mogelijk met elke auto die je vrijgespeeld hebt in de voorgeschreven klasse. Aan het eind van je sessie maak je een foto, zoals onderstaand, van het overzicht van jouw tijden. De session best is de tijd die meedingt in het toernooi. De personal best telt niet mee. Het is dus van belang dat je jouw beste tijden op de foto zet, met als het even kan een briefje met jouw username op FOK! erbij in beeld. Let op dat alle tekst op de foto goed leesbaar is (tracknaam, naam van de auto en tijd van je session best). Stuur de foto\'s op naar dirt2fok@gmail.com met in het onderwerp minimaal jouw username op FOK!.


Voorbeeldfoto van een inzending...

De meeste races zijn te spelen voor iedereen die minimaal level 10 gehaald heeft in de game, wat na een uurtje spelen bereikt kan worden. Het is mogelijk dat je niet elke race vrijgespeeld hebt. Dit is geen probleem, we houden hier rekening mee in het toernooi. Puntentelling gaat zoals in DiRT 2 gebeurt, dus 10 punten voor de eerste plaats, 8 punten voor de tweede plaats, 6 punten voor de derde plaats en 1 punt voor de negende plaats. Punten worden overigens uitgedeeld per race en maximaal negentig punten zijn in dit toernooi te verdienen.

Meedoen
* E-mail met maximaal negen foto\'s met uitslagen sturen naar dirt2fok@gmail.com, deze moet op zondag 18 oktober 2009 om 23:59 uur ontvangen zijn. In het onderwerp moet minimaal je username op FOK! staan;
* Meerdere keren tijden inzenden mag, de laatst gestuurde e-mail telt;
* Foto\'s moeten voldoen aan de eisen die hierboven gesteld zijn;
* Doe aan zo veel mogelijk races mee, vijf van de negen races zijn te spelen vanaf level 10;
* De session best is de tijd die meedingt in het toernooi;
* Er kan meegedongen worden door spelers met een Xbox 360 of PlayStation 3.

Mocht je overigens inhoudelijke vragen hebben naar aanleiding van dit toernooi, stel deze dan in een reactie onder dit artikel of via dirt2fok@gmail.com en dan proberen wij deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Meedoen is niet meer mogelijk, klik hier voor de uitslag van het toernooi!