Win "Black and White 2"-prijzen

Hier op FOK!games krijgt iedereen de kans om te winnen. Deze keer hebben we Black and White 2 prijzen in de aanbieding. Doe mee en maak kans op een van de vele mooi Black and White 2 mokken. Uiteraard geven we als hoofdprijs ook de game Black and White 2 weg, dus doe je best!

Black and White 2 voert je terug naar een goddeloze wereld waar de Grieken uitgeroeid dreigen te raken door de Azteken. Ze bidden om genade en door deze roep word jij als God geboren. Je moet ze gaan helpen om hun beschaving weer op te bouwen en de Azteken te verslaan. Als God heb je natuurlijk niet overal tijd voor en heb je een gigantisch huisdier dat je helpt met de dagelijkse klusjes die bij het runnen van een samenleving horen.




Black and White staat voor goed en kwaad. Je kunt namelijk je doelen bereiken door goed of slecht te zijn. Onderwerp je je vijanden met een gigantisch leger of overtuig je ze dat jij een veel betere samenleving hebt om in te wonen. Ook je wezen kun je leren om goed of kwaad te worden. Dit doe je door hem te leren om mensen op te eten of juist door hem bijvoorbeeld de mensen te helpen met het bouwen van de huizen of het verzamelen van graan.

Wat moet je doen?
Er zit maar een beperkt aantal dieren in Black & White 2 en iedereen had er natuurlijk meer willen zien. Genoeg reden om jullie fantasie weer eens aan te spreken. Plaats hieronder een reactie waarin je uitlegt welk dier jij graag in Black and White 2 had willen zien en waarom. Dat is alles!




De prijsvraag sluit op woensdag 26 oktober om 23:59. Succes!