Wii are 3!

FOK!games bestaat alweer drie jaar. We zullen even nostalgisch terugblikken en je natuurlijk vertellen hoe je kans maakt op de Wii die we weggeven. Houd je niet zo van nostalgie ga dan snel naar de volgende pagina!

Begin 2004 begon FOK!games als een ideetje ver achter de schermen van FOK!. Niet veel later begon er een sollicitatieronde en werden de eerste redacteuren geworven. Een aantal van deze redactieleden zijn al sinds die tijd actief voor FOK!games en deze wil ik dan ook nog even speciaal bedanken voor hun inzet: \"Lizardtattoo, Notorious_roy, Koei, Kepler, Mr_Belvedere, Retuobak, heel erg bedankt voor jullie inzet en tijd de afgelopen jaren. Ik wil natuurlijk ook een applausje voor mezelf, want FOK!games heeft mij van m\'n studieboeken weggehouden...\". Natuurlijk wil ik ook de rest van de crew bedanken voor het dagelijks brengen van bergen nieuws, reviews en previews. En uiteraard waren we nooit een van de grootste gamessites van Nederland geworden zonder jullie als lezer!


Eén van onze hoogtepunten!

Terugdenkend aan alle hoogtepunten van FOK!games zijn dat toch wel de tripjes die er geweest zijn naar het buitenland. We waren bij de laatste \"echte\" E3 (en uit enthousiasme hebben we toen nog mooi een SUV in de prak gereden), en dit jaar waren we wederom present op de Games Convention in Leipzig om de games voor de komende tijd eens uit te proberen. We zullen er naar blijven streven om naar zoveel mogelijk events te gaan en jullie te voorzien van exclusieve nieuwtjes en zoveel mogelijk van onze ervaringen.

Het gaat goed met FOK!games en we gaan daarom ook vooral gewoon door! Nintendo stelt ter gelegenheid van onze derde verjaardag een Nintendo Wii ter beschikking en als je wilt weten hoe je hier kans op maakt ga dan snel naar de volgende pagina!


aka Fliepke
Hoofdredacteur FOK!games