Kerstcadeau: Alle romans van Stefan (SunChaser) gratis als e-book

Met Nederland in een lockdown heb je misschien wel zin om de komende week lekker te lezen. FOK!ker Stefan, ook wel bekend als SunChaser, schreef drie boeken die hij speciaal voor de feestdagen gratis aan alle FOK!kers aanbiedt. Je kunt ze rechtstreeks downloaden via www.stefanschrijft.nl.

Kismet:
Moira ontmoet Finn tijdens een tuinfeest. Als ze elkaar een paar weken later weer tegenkomen worden ze verliefd. Maar er is iets vreemd aan de hand. Waarom weet Finn zoveel over haar? Het antwoord komt onverwacht, zowel voor Moira als de lezer.

Tegenkleuren:
Kerst 1970. Juliette en Marie groeiden op in een Leids weeshuis en zijn beste vriendinnen. Maar als Marie in de problemen komt, wordt de vriendschap op de proef gesteld. Een verhaal over het weesmeisje Femke in 1807 zet alles in een ander perspectief.

Nioma:
Nioma kan energie lezen bij andere mensen. Maar sinds ze rare dromen heeft is haar eigen energie ver te zoeken. Wat betekenen die dromen? Ze gaat op onderzoek uit, maar dat is niet zonder gevaar.

Download de e-books
Kismet, Tegenkleuren en Nioma zijn te lezen als e-book op je tablet, telefoon, computer of e-reader. Je kunt ze rechtstreeks downloaden via de site, zonder dat je hoeft in te loggen of een emailadres achter hoeft te laten. Mocht je een of meerdere boeken uithebben gelezen, dan zou Stefan het leuk vinden als je er een recensie over schrijft op Hebban en/of Goodreads. Download de e-pub via www.stefanschrijft.nl

Kerstcadeau: Alle romans van Stefan (SunChaser) gratis als e-book
Kerstcadeau: Alle romans van Stefan (SunChaser) gratis als e-book