Fantastic Four

\"Laten we eens een ruimtewolk onderzoeken!\", sprak onderzoeker Reed Richards op een mooie dag. Astronaut en goede vriend Ben Grimm wordt gevraagd mee te doen in het experiment. \"Stelt niks voor joh!\", verklaart Reed.
Dat de assistente van geldschieter Victor Von Doom ook meekomt vindt Richards geen enkel probleem. Hij heeft een oogje op de mooie Sue Storm. Samen met haar broer Johnny is het viertal compleet.


Het menu en extra\'s

En dan gebeurt het: de ruimtewolk verandert de lichamen van het vrolijke viertal. Reeds ledematen lijken wel van elastiek. Sue kan zichzelf onzichtbaar maken of krachtvelden gebruiken. Broertje Johnny steekt zichzelf in de fik en dan is er nog Ben. Arme Ben is veranderd in een oranje blokkerige Hulk. Hij ziet er dan misschien niet meer zo knap uit, maar de man is oersterk geworden.

Het spel start aangenaam snel op. In het menu heb je de keuze uit de gebruikelijke opties en instellingen. Je kunt je controllerconfiguratie veranderen, even een potje oefenen of bonusmateriaal bekijken. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen en eerst de gameplay behandelen.