DVD: Plop in de stad

Plop_in_de_stadReviewerdereview, ja lieve beeldschermkijkertjes, onze plopperdeplop kabouter Plop heeft weer een nieuw avontuur beleefd, uiteraard samen met zijn goede vrienden. Die luie Lui had weer eens niet opgelet en at dus een verkeerde bes en werd zo groot als een echt mens. Ja lieve vriendjes, Lui was zo groot geworden dat hij Klus, Kwebbel en Plop niet meer zag staan en liep zo het bos uit en werd meegenomen door een vrolijke groep muzikanten die op weg waren naar het feest in de stad. Reviewerdeview zeg, gelukkig was het dus feest in de stad, anders was Lui al meteen opgevallen als enige persoon die vreemd gekleed was, maar nu maakte hij al pleziermakend een redelijke chaos in de stad. Gelukkig kwamen zijn vrienden achter hem aan, en probeerde ze hun vriend weer in veiligheid te brengen. En jazeker, lieve kaboutervriendjes en vriendinnetjes, het werd een heel avontuur maar gelukkig liep alles toch weer goed af.

De vorige Plopfilm had natuurlijk Frans Bauer in een bijrol, maar deze film mist de aanwezigheid van een bekende Nederlander niet. Studio 100 is bekend van de vele kinderseries, films en musicals, en levert eigenlijk altijd een prima product. Het verhaal is in al zijn eenvoud een genot om te kijken, en zit vol met grapjes die ook zeker bij de oudere kijkers goed zullen aanslaan. Zo doet Lui zijn best om de complete bestelling bij de snackbar te verorberen, en kijkt daarvoor goed rond hoe anderen aan het eten zijn. Wat dat betreft houdt deze kabouter ons een goede spiegel voor.

Subheader
Daar wordt Lui niet moe van.

De uitgave zelf is prima in orde, en het verhaal is gewoon leuk om mee te kijken. Als extra is er nog een kabouterjournaal en kun je de clip van het liedje nog eens bekijken. Het beeld is geschikt voor alle beeldformaten en het geluid kun je in zowel dolby digital 5.1 als DTS 5.0 beluisteren. Uitstekend vermaak, geschikt voor het hele gezin.


Label: Studio 100 Releasedatum: 11 april 2007 Kijkwijzer:
Waardering: