Beautynieuws: Feest!



Kneipp Geschenkset: Douche, mini Badolie en Badbruistablet


Prijs: 6,99 euro
Wat belooft het? Verkrijgbaar in de geuren Rozemarijn, Lavendel en Oranje/Lindbloesem. Een lekker verwencadeau!
Wat doet het? Het belangrijkste product in deze cadeauset is de Douche, dit is een volwaardige verpakking. De Badolie en het Bruistablet zijn beiden voor eenmalig gebruik. Leuk dus om cadeau te doen aan iemand die meestal een douche neemt, maar zo af en toe uitgebreid in bad gaat.

Kneipp Carousel met zes mini douches & puff


Prijs: 6,99 euro
Wat belooft het? Zes mini douches, zodat je nog eens af kunt wisselen.
Wat doet het? Kneipp douches zijn altijd fijn, dus deze mini uitvoeringen zijn daar geen uitzondering op. De doucheproducten ruiken echt naar de ingrediënten die op de verpakking worden vermeld en ze zijn zuinig in gebruik. Leuk om cadeau te doen aan mensen die van afwisseling houden en die geen bad hebben!



Yves Rocher Jardins de Noël bad- en douchegel


Prijs: 3,95 euro
Wat belooft het? Tovert de feestelijke geur van Kerst op uw huid!
Wat doet het? Dit ruikt echt naar kerst: zoet en kruidig. Ik vind de gel vooral fijn in bad vanwege het lekkere zachte schuim en de geur die dan echt tot zijn recht komt.

Yves Rocher Jardins de Noël lippenbalsem


Prijs: 3,95 euro
Wat belooft het? Verzorgende lippenbalsem met amandelextract. Voor kussen die naar Kerst smaken!
Wat doet het? Ik gebruik bijna elke dag van het jaar lippenbalsem, maar een kersteditie stond nou niet enorm hoog op mijn verlanglijstje. Juist tijdens de feestdagen schakel ik meestal over op lippenstift of gloss tenslotte. Toch is deze kerst lippenbalsem wat mij betreft een goede koop want hij smaakt en ruikt echt heerlijk!

Het kerstbeertje, mét muziek, is van Silly Gifts.



Max Factor Flawless Perfection


Prijs: 14,95 euro
Wat belooft het? Een foundation die bestaat uit twee fasen: eerst breng je de Skin Perfection Complex aan, een soort zachte crème die je huid egaliseert en glad maakt. Hierna breng je Colour Finish aan, de daadwerkelijke foundation. Deze gaat een verbinding aan met het eerder aangebrachte laagje en zorgt ervoor dat je huid er de hele dag fris en mooi uitziet.
Wat doet het? Het principe van een gladmakende crème aanbrengen voordat je je foundation gebruikt kende ik al, alleen tot nu toe zat die crème altijd in aparte flesjes (en vergat ik hem daardoor steeds aan te brengen uiteraard...). Dit 'dubbele tubetje' vind ik dan ook een uitkomst. Van de crème wordt mijn huid goed glad zodat de foundation mooi aangebracht kan worden. De foundation geeft een poederachtig effect en blijft urenlang prima zitten. Mijn nieuwe favoriete foundation!

Max Factor Silk Gloss Sheer Frost lip gloss


Prijs: 8,95 euro
Wat belooft het? IJzige glinstering en volle glans gecombineerd met het zachte gevoel van een lippenbalsem.
Wat doet het? Heel veel glitter, heel veel glans en een lekker smaakje. De gloss is lekker vettig en voor mijn gevoel inderdaad net een lippenbalsem. Na een tijdje (een paar uur) is de lipgloss echter zelf wel verdwenen en blijven er op je lippen alleen wat glitters achter.

Het Shop till you drop! portemonneetje is van Silly Gifts.

Burberry Brit Gold Eau de Parfum



Prijs: vanaf 55,00 euro
Wat belooft het? Aanvulling op de reeds bestaande Burberry Brit geur. Deze gouden variant is met name geschikt om 's avonds gedragen te worden. Een weelderig, modern oriëntaals parfum, elegant en glamoureus.
Wat doet het? Ook al is de geur vooral bedoeld voor de avond, hij is niet zo zwaar en bedwelmend als vele andere 'avondgeuren'. Chique, subtiel en door de gouden flacon goed voor een enorm gevoel van luxe.

Wella Rock 'n Hold Gel en Spray



Prijs: 3,99 euro / 4,19 euro
Wat belooft het? Hitte- en zweetproof, dat zijn deze nieuwe stylingproducten van Wella.
Wat doet het? Kijk, hier is over nagedacht! De meeste sprays en gels claimen wel dat ze 24 uur of langer goed blijven zitten, maar op een warme zomerdag valt dat toch vies tegen. Of wat dacht je van een verhit middagje shoppen? Ik heb deze producten getest op dagen dat ik actief bezig was, en was zeer tevreden over het resultaat. Wat mij betreft zouden alle stylingproducten op deze manier mogen werken.

Hennaplus Botanical Shining capsules



Prijs: 6,99 euro
Wat belooft het? Een uniek glansserum dat iedere haarkleur tot leven brengt. Elke dag. Voorzien van een heerlijke tropische mangogeur.
Wat doet het? Over de werking ben ik erg tevreden: mijn haar glanst mooi en valt goed. Ook het gebruik vind ik lekker makkelijk, in die losse bolletjes met precies de goede hoeveelheid.

Biodermal Lipiden Crème



Prijs: 9,95 euro
Wat belooft het? De oorzaak van een zeer droge huid is vaak een tekort aan lipiden (huidvetten) in de huidbarrière. De Lipiden Crème herstelt de verstoorde huidbarrière direct en duurzaam.
Wat doet het? Lekkere vettige crème die droge plekjes direct weer soepel maakt. Ik breng hem aan op enkele droge plekjes op mijn wang vlak voor ik ga slapen. De plekjes voelen direct minder trekkerig en ook 's ochtends voelt mijn huid nog steeds lekker zacht. Wat mij betreft een tubetje om in gure tijden altijd in je handtas te hebben.

Lush Nieuws

Zoals elke maand ook in dit Beautynieuws aandacht voor Lush. De feestdagen vragen natuurlijk om mooie cadeaupakketten en dat is dan ook precies wat we deze maand hebben getest. En let op, dit pakket is binnenkort op FOK! te winnen, dus hou de site in de gaten! Meer over Lush lees je natuurlijk op http://www.lush.nl.

Lush, enkele producten uit het Snow Showers pakket



Prijs: 47,50 euro
Wat belooft het? Een pakket vol doucheproducten: Snowcake Soap 100g, Schnuggle Body Butter, Champagne Snow Showers Jelly 100g, Olive Branch Shower Gel 100g, Skinny Dip Butter Cream 80g, Randy Butter Cream 80g, Ultimate Shine Shampoo Bar en Snow Fairy Shower Gel 100g.
Wat doet het? Hieronder lees je onze bevindingen over enkele producten uit dit pakket. Het pakket als geheel is ideaal voor de Lush liefhebber zonder bad. De meeste Lush cadeaupakketten bevatten één of meerdere badproducten, en hoe lekker die ook zijn, je hebt er zo weinig aan als je geen bad hebt. Wat ons betreft dus een goede aanvulling op het assortiment.

Wij testten enkele producten uit dit pakket:

Randy Butter Cream


Prijs: 5,60 euro
Wat belooft het? Eem combinatie van cacao boter, glycerine, shea boter en zeepplakjes die zorgen voor een verzachte en gevoede huid. Hiernaast is er ook o.a. brandy, rum en cognacolie in verwerkt, maar wees gerust, van het gebruik loop je uiteraard geen kater op! De Butter Cream is gewoon op kamertemperatuur te gebruiken, maar voor een extra sensatie kun je het ook eerst in de koelkast leggen of zelfs invriezen!
Wat doet het? Ik ben een watje, en gebruik de Randy Butter Cream gewoon op kamertemperatuur. De warme alcohollucht komt je tegemoet zodra je de verpakking openmaakt, wat toch wel even een vreemde gewaarwording is onder de douche. De cream smelt heerlijk op je huid en wast lekker schoon. Na afloop ruik je nog heerlijk zoetig, maar gelukkig niet alsof je net de kroeg uit komt rollen.

Champagne Snow Shower Jelly


Prijs: 5,95 euro
Wat belooft het? De Elderflower infusion kan gebruikt worden om champagne te maken en is ontzettend verzachtend en reinigend. Samen met de cognac olie en zoete sinaasappel olie zorgt zij voor een verfrissende champagne cocktail douche jelly.
Wat doet het? De jelly is glibberig, dus als ik er eenmaal een stukje vanaf heb gepakt glibbert de boel nog wel eens uit mijn handen. Met een heel klein beetje jelly heb je al lekker veel schuim en de geur is werkelijk verrukkelijk! Na afloop voelt mijn huid lekker schoon, maar niet droog aan.

Snow Fairy Shower Gel


Prijs: vanaf 4,95 euro
Wat belooft het? Een super zoete douchegel voor kleine en grote elfjes. Knalroze en rijkelijk voorzien van glitters.
Wat doet het? Als een suikerspin: knalroze, mierzoet...maar stiekum ook wel lekker!

Tot slot: iets voor kids!

Little Miss Naughty handwarmers



Prijs: 7,50 euro
Wat belooft het?Warme handjes in een handomdraai! Direct te gebruiken (buig het rode buisje wat in het figuurtje zit om) en daarna herbruikbaar door het gedurende vijf minuten op te warmen in kokend water.
Wat doet het? Het principe van het metalen deeltje dat gebroken moet worden zodat er warmte vrijkomt is niet nieuw. De vrolijke kinderfiguurtjes wel, evenals de vorm die precies in een kinderhandje past. De handwarmers zijn meerdere malen te gebruiken, al betwijfel ik of ik dat zelf zou doen. Vijf minuten dompelen in kokend water is toch een behoorlijk gedoe tenslotte.