DVD: Starsky and Hutch




Allereerst bevat de DVD uiteraard de film zelf. Maar voordat je aan de film kunt beginnen krijg je de nodige trailers van andere films voor je kiezen. Gelukkig kun je deze met een druk op de knop voorbij gaan en kom je uit in het menu. Hier kun je dus kiezen voor de film of voor de extra's. De film ziet er goed uit en is erg scherp; zo scherp dat het bijna het jaren zeventig gevoel laat verdwijnen, want daar horen toch wel een paar spikkels door het beeld te lopen.




De ondertiteling is uiteraard optioneel en bevindt zich ietwat hoog in het scherm, waardoor deze niet altijd goed naar voren komt. Ook het geluid is prima in orde, al is het geen film waarbij de audio een belangrijk onderdeel vormt.
De extra's zijn een leuke aanvulling op de film zelf. Vooral het onderdeel waar de beide hoofdrolspelers nauwelijks uit hun woorden komen, de zogenaamde bloopers, zijn wel grappig om te zien. Daarnaast is er een special met Snoop Dogg ("De code is mode voor The Bear"), kun je een kijkje nemen op de 'plaats delicht' en zijn er een paar niet eerdere vertoonde scènes te bekijken.