DVD: Freaky Friday

De film Freaky Friday heeft op mij een goede indruk gemaakt. Het geluid en het beeld zijn allebei haarscherp en -al is het geen grafisch of muzikaal hoogtepunt- zijn zeker de moeite waard om op een goed beeld met een goede geluidsinstallatie te bekijken. De film, dat is per slot van rekening het belangrijkste van de DVD, is bijzonder vermakelijk. Door de hilarische verwisselingen en genante scènes is het vaak lachen geblazen. De extra scènes op de DVD zijn niet echt bijzonder, de muzikale extraatjes zijn echter wel aardig om even te bekijken.




Wat een pluspunt is, is de prijs. De DVD is in de markt gezet voor de bijzonder vriendelijke prijs van ¤14,99. Nog steeds een hoop geld, maar in vergelijking met de introductieprijs van andere nieuwe DVD’s aan de lage kant.
Wat wel een vervelende ontwikkeling is, is dat de filmmaatschappijen de DVD hebben ontdekt als promotiemiddel voor andere films. Nu kan ik met een druk op de knop de reclames overslaan, maar toch blijf ik het vervelend vinden.

De film krijgt van mij een 7, de DVD (de extra’s, de prijs en de reclame die je voor het menu van de film te zien krijgt) krijgt van mij ook een 7.