Review: Slipcursus

Heb ik nou iets geleerd?

Nadat ik terug reed na de laatste slip in één van de laatste rondjes zorgde de instructeur er geheel onverwacht voor dat de auto nog eens slipte. Zonder een moment na te denken wist ik wat ik moest doen en ik zette automatisch een tegenactie in. Binnen een halve seconde was de auto weer uit de slip en onder controle, en vervolgde ik mijn weg.

Conclusie

Na de cursus werd aan de klas gevraagd of de cursus had voldaan aan hun verwachtingen. Alle elf cursisten beantwoorden deze vraag positief. Een score van 100%? Niet slecht!

Als je denkt je auto goed onder controle te hebben dan zal deze cursus je laten zien dat dat wel eens tegen kan vallen. De cursus is heel confronterend, zowel in het theoriedeel (enkele harde cijfers en leuke feitjes worden gemeld) als in het praktijkdeel. De cursus zal iedereen zeker op een bewustere manier laten autorijden. Er ligt niet vaak sneeuw op de Nederlandse wegen dus het lijkt overbodig, maar als je merkt hoe snel je auto in de slip kan raken is dat best even schrikken. Als je denkt dat jij anders bent, think again.

Een stukje bewustwording en bovenal gewoon een ontzettende leuke ervaring. Een aanrader voor iedereen met een rijbewijs dus!

Korting

Omdat FOK!kers natuurlijk maar arme mensen zijn , heeft FOK! wederom korting voor je geregeld. Tot een jaar na vandaag geldig, geeft onderstaande bon je tegen inlevering maar liefst 15% korting op een slipcursus bij Traffic Control! Deze korting geldt ook bij aanschaf van een cadeaubon. Als je op de bon klikt opent hij in een nieuw venster zodat je hem eenvoudig kunt uitprinten. Veel plezier!


De korting voor Ferrari rijden geldt ook nog steeds exclusief voor FOK!kers. Ook hierbij geldt, print de bon uit en lever hem in en ontvang 10% korting. Deze bon is geldig tot 10 december 2004.