Lifestyle Review: RU21 anti-katerpil

Onze Frontpage-Eindredacteur Harrie wilde na de KG-2 ook nog wel een keer de RU-21 uitproberen. Of het hem bevallen is lees je hieronder.


Ik moest nog verslag doen dus daar gaan we dan.
De vorige keer toch wel een beetje positieve ervaringen dus waarom niet

Probleem 1 met die pillen, je MOET ze bij je hebben, en dat om de paar biertjes innemen is gewoon niet bij te houden, de eerste paar gaan goed maar daarna is het gokken of er weer pillen in moeten.

Uiteindelijk dus gewoon 12 mega geschikte zuip kansen gehad maar die dingen gewoon vergeten, Jawel zondag dacht ik er aan, een gezellige Sinterklaas bijeenkomst dus ik denk ik ga er voor.

Tijdens het indrinken voor de lange bus- en trein reis alvast begonnen netjes op tijd mijn pil en van die dingen ga je gewoon nog meer zuipen. De smaak, ze zijn zo goor, je ontkomt er gewoon niet aan. Gadverdamme wat een zooi, die ga ik no way ooit nog gebruiken. Nog niet al geven ze me de rest van me leven een gratis voorraad.

Maar goed het ging om de werking en smaak is relatief, dus in de trein, wat bier er in en hup pillen er achteraan, weer die smaak en daar valt niet aan te wennen maar ja, je moet er wat voor over hebben.

Ik trek nog een pot bier open, zit dat leuke meisje tegenover me heel vreemd te kijken wat ik allemaal met die pillen aan het doen ben, die dacht zeker dat ik naar een party ging ofzo

Nou ja zo gaat dat dan door en hoe langer je ze slikt hoe erger ze gaan smaken, zo erg dat je aan jezelf gaat twijfelen dus je vraagt een modje van het forum (De FP kan geen mensen missen dus van het Forum) of die niet ff wil proeven dan weet je het zeker. Die heeft dus de volgende dag ofzo al zijn taken neergelegd (Of was hij al gestopt) en is zwaar ziek wakker geworden. Goede pillen. Nou ja. dan Danny en Jolanda ook maar even proeven maar die waren er ook niet echt over te spreken.

Weer bier, want je moet wel blijven drinken, krijg ik op mijn kloten van Jolanda dat ik al lang een pil in had moeten nemen, ja na een halve kist bier zijn dat de kleine dingen die je minder belangrijk gaat vinden

Uiteindelijk toch nog redelijk op tijd naar bed, ik had nog wat pillen over en omdat iedereen ging slapen heb ik maar geen biertje meer genomen, er kon nog meer bij want er stond nog geen schuim in mijn ogen maar ja een beetje slapen, morgen toch geen kater.

FOUT

Nou heb ik dagen dat ik met deze hoeveelheid weg kom met een licht wazig gevoel in mijn hoofd, maar nee hoor gewoon koppijn en ik voelde me slecht, echt slecht. Dat moet wel door die pillen gekomen zijn, die lagen te zwaar op de maag ofzo, ze hebben gewoon van die nep dingen gegeven om te kijken of ik wel objectief ben, nou echt wel.

Hoor ik daarna ook nog dat ik snurk was ook de eerste keer dat ik dat hoor dus mijn eindconclusie is:

Of ze hebben me genaaid met die zooi en compleet iets anders gegeven of het is echt voor 100% complete bullshit en die smaak is om het echt te laten lijken. of ik ben allergisch voor bepaalde stoffen in die pil (Dat lijkt me sterk)

Uiteraard zijn er nog andere middelen om het te verhelpen 's morgens even een biertje en een bak koffie van Breuls en je bent zo weer fit

Ik meld me bij deze af voor dit soort experimenten, dit is niet goed voor me. Ik moet om mijn naam denken.