Lifestyle Review: RU21 anti-katerpil

Forum-moderator Heatwave was ook al bij onze KG-2 test, en wilde voor FOK! ook nog wel de RU-21 uitproberen. Hieronder zijn ervaring over de RU-21.


In tegenstelling tot de vorige keer, waar ik gewoon heel erg veel gedronken had, besloot ik het anders aan te pakken.
Het vorige experiment was eigenlijk een totale mislukking, dus mijn vertrouwen in de pillen was al behoorlijk gedaald. Maar om het toch nog een tweede kans te geven, het ging tenslotte om een andere versie, nam ik de pillen mee naar de kroeg op een doordeweekse dag. Mijn theorie was, het helpt niet tegen echt zuipen, maar misschien helpt het wel als je gewoon wat gaat drinken door de weeks en de dag erna gewoon moet werken.

In de kroeg aangekomen stopte ik de pillen in mijn borstzakje en nam gewoon een biertje bij het voetballen kijken. Om de 2/3 biertjes nam ik een pil en zo heb ik de avond doorgebracht. Helaas verloren we de wedstrijd, dus na afloop werden er ook nog een paar troost biertjes gedronken, maar niets heftigs in ieder geval.

Rond middernacht kwam ik thuis, nam nog een paar fikse slokken water en een laatste pil.....

Nou; wakker worden om 8:00 was net zo vervelend als altijd, niets meer, niets minder. Het is wel te doen, je kan wel gewoon naar je werk en functioneren, maar lekker is anders. Helaas dus. Ik had nog hoop om juist dit soort avonden iets makkelijker te kunnen maken, maar dat is dus ook niet gelukt.

Na 2 pogingen met de 2 verschillende producten is mijn conclusie dus negatief. Het...werkt...niet.....

Jammer, het zou zo lekker zijn om weer net alsof ik 18 ben een avondje te kunnen zuipen en de dag erna niet in coma te belanden .