Lifestyle Review: RU21 anti-katerpil

De RU21 site wist ons het volgende te vertellen over deze pil:

Wat is RU-21?
Ru-21 is een compleet natuurlijk supplement dat de alcoholafbraak zó reguleert dat het schade aan vitale organen en lichaamsfuncties voorkomt. Dit is klinisch bewezen! RU-21 is ontwikkeld door wetenschappers die verbonden zijn aan de Russische Academie der Wetenschappen in de loop van een 25-jarige studie naar het alcohol metabolisme.

wanneer mag je RU-21 gebruiken?
U doet er verstandig aan om RU-21 op elk moment te gebruiken dat u alcohol consumeert. Zelfs bij kleine hoeveelheden alcohol neemt RU-21 al een beschermende rol in voor organen en voorkomt veroudering van de huid.

Hoe moet ik RU-21 gebruiken?
Voor de beste resultaten gebruikt u RU-21 voor of tijdens de alcohol consumptie. Bij gemiddelde alcoholconsumptie (1 fles wijn) neemt u 2 pillen vóór en 2 pillen tijdens de alcohol consumptie. Mocht u meer drinken, neem dan 1 pil per 2 drankjes. Het nemen van meerdere pillen heeft geen vervelende bijwerking.

Word ik nou minder dronken met die pil op?
NEE! Het is van belang om in te zien dat RU-21 geen middel is om het alcohol promillage te verlagen. U zult nog steeds beschonken raken door de alcohol! Het is dus geen optie om na gebruik van alcohol en RU-21 aan het verkeer deel te nemen.

En is RU-21 wel veilig om te gebruiken?
Ja, RU-21 is langdurig getest en is volkomen veilig. Het is zelfs beter om RU-21 te gebruiken als u drinkt omdat alcohol dan minder schadelijk is voor het lichaam.