Het FOK!-crew Verlanglijstje

Naam:Dagobert
FOK! Functie(s):Forum moderator
Beste Sint,

Na vele jaren speelplezier met Kolonisten van Catan wordt het toch eens tijd voor wat nieuws. Stilstand is achteruitgang zegt men wel. Nu viel mijn oog op drie doosjes van elk zo'n 20 euro, verkrijgbaar in verschillende speelgoedzaken.
Het bevat Carcasonne met daarbij twee uitbereidingen, een leuke manier om gezellig een avondje in mijn studenthuis door te brengen. Steden bouwen, boertje spelen, wegen aanleggen, een ideaal spel zeker met een biertje erbij

Dat lijkt me wel wat. Ik wacht in smart, want ik vond het toch echt meer niks dat U niet in Canada bezorgd

Dagobert


Naam:The_Duce
FOK! Functie(s):FP-Crew
Sint en Pieter,

Na een jaar van lang wachten bent u dan eindelijk weer in Neerlands wateren gearriveerd vanuit het warme Spanje. Ik heb de hele zaterdag voor de televisie gezeten en gelukkig ook niets gemist van uw aankomst. Vandaag is mij ter ore gekomen dat 2 van uw pieten stout zijn geweest. Dit heeft mij erg aangegrepen zoals u zult begrijpen. Maar nog steeds vertrouw ik op u. U zoudt mijn vertrouwen overigens niet beschamen als u mij dit geeft

Zoals u ziet is dit jaar mijn verlanglijst niet al te lang! Ik heb alles wat mijn hartje begeert behalve deze prachtige collectie DVD's van Band of Brothers. Verder heb ik ook geen DVD-speler. Ik zou het erg waarderen als ik deze zou krijgen!

Nou, veel suc6 op 5 december en doe de groeten aan Snuitje

Met hartelijke groet,

The_Duce


Naam:Seborik
FOK! Functie(s):Forum moderator
Lieve Sint en Zwarte Piet.

Eigenlijk wilde ik niks schrijven,
Ik hou niet van dit soort kinderachtig tijdverdrijven.
Hel en verdoemenis, dat is nu pas mijn ding,
Wat ik van u vraag is dan ook niet gering.

Een CD-box van een van mijn muzikale helden,
Ik zal dan ook meteen zijn raadselachtige naam vermelden.
Het is John Zorn, een jazz-saxofonist,
Eerder dit jaar door een kutcollege en een nog kuttere gezondheid zijn Naked City-concert gemist.

Ik zat toen te vloeken en te tieren,
Te kankeren op weerloze dieren.
Nu zult u wel denken, wat een vervelende knul,
Maar zoals mijn vriendjes weten, is dit vooral cynisch gelul.

Wat ik van u vraag is dus een serie van cd's,
Niet die zwarte frisbees, dat zijn LP's.
Execution Ground, zo heet het gevaar,
De artiestennaam is Painkiller, dus weest u gewaar.

Er is wat moeilijk aan te komen,
Maar om verder bloed vergieten te voorkomen,
Bent u voor slechts 50 euro al klaar,
Alvast bedankt, oude grafkankeraar.

Schoen te herkennen aan een kistje met een strik,

With love, nasty seborik


Naam:sweek
FOK! Functie(s):Forum moderator
Nou lieve Sint,

doe mij maar een mooie DVD... Bijvoorbeeld de nieuwe special edition van Casablanca. Misschien herrinert u zich die film nog wel, u bent namelijk ook al redelijk oud. Nou, van die prachtige klassieke film is er nu net een mooie editie verschenen, met audiocommentaar er bij, en heel wat andere leuke extra's.

Heel veel liefs lieve Sint,

Sweek. .


Naam:Mini_rulez
FOK! Functie(s):FP-Crew
Lieve Sinterklaas,

Het liefst zou ik samen met mijn moeder een weekendje naar een kuuroord gaan, net als Meiske78, maar ik vrees dat u daar wel meer aan kwijt zou zijn dan 100 euro. Daarom heb ik dit jaar gekozen voor iets goedkopers.

Ik zou graag een T-shirtje van u krijgen. Het moet wel met een creditcard besteld worden, maar die heeft u vast wel. Dit T-shirtje is voor 17,99 dollar te koop op Thinkgeek.com en ik vind het erg leuk want ik hou stiekem wel van nerds.

Verder zou ik u willen vragen om een abonnement op Psychologie Magazine. Dat wordt vast niet uitgegeven in Spanje, maar de naam zegt eigenlijk wel waar het over gaat dus dat hoef ik u niet uit te leggen. Ik lees het erg graag maar de losse nummers zijn zo duur, dus ik zou erg blij zijn met een jaarabonnement.

Als u dit niet kunt regelen vanuit Spanje, heb ik nog wel een alternatief. Er is nog iets dat ik goed zou kunnen gebruiken: een stemapparaatje voor mijn gitaar. Ik hou namelijk erg van gitaarspelen, maar het plezier gaat er wel een beetje vanaf als de gitaar vals wordt. Daarom zou ik graag een apparaatje hebben waarmee ik hem weer mooi op toon kan krijgen.

Tenslotte hou ik erg van snoep, dus als u nog wat geld over heeft mag u er wat mij betreft best wat Belgische chocolade van Leonidas of Godiva bij doen.

Ik wens u alvast een fijne verjaardag en ik hoop dat u in alle drukte ook eventjes aan mij denkt...

Mini_rulez.



Naam:lizardtattoo
FOK! Functie(s):FP-Crew
Een aantal jaar geleden begon ik met het lezen van de boeken van Terry Pratchett. Naast de Discworld serie heeft hij ook andere boeken geschreven, onder andere Good Omens, dat hij samen met Neil Gaiman schreef. Hoewel het boek me zeer aansprak heb ik eigenlijk nooit meer iets van Neil Gaiman gelezen (wel van Terry Pratchett). Tot ik onlangs een paar weken in Nieuw Zeeland was. Daar ontdekte ik dat hij niet alleen boeken en verhalenbundels gepubliceerd heeft, maar ook een enorme stapel graphic novels.

Onlangs is van hem het boek The Sandman: Endless Nights verschenen.
Het zal wel even zoeken zijn, maar in de betere stripboekenwinkel hebben ze hem vast. Het boek kost ongeveer 32.50