Het FOK!-crew Verlanglijstje

Naam:Ella
FOK! Functie(s):Manager-Crew
Lieve Sint

Ik heb gelezen dat ik hier wat mag wensen
U heb t er maar druk mee met al die mensen
Dus ik zal het U gemakkelijk maken
Dan hoeft U niet te zoeken in al die zaken
U kunt het gewoon via internet bestellen
Of naar 1 of andere winkel bellen
Met een mooi boek maakt U mij al blij
Kies er maar 1 uit, uit deze rij

Dank u wel Sinterklaasje!


Naam:Murazor4096
FOK! Functie(s):FP-Crew
Beste Sint,

Ieder jaar weer probeert u mijn liefde af te kopen
om vervolgens weer ploseling naar Spanje weg te lopen.

Dit jaar ben ik dus met iets op de proppen gekomen
waarmee u uw genegenheid echt aan zou kunnen tonen.

Uit uw uitgavenpatroon blijkt dat u over miljoenen moet beschikken.
Dus een duur kado, ach, daar kunt u mij niet weer mee strikken.

Liever heb ik dus dat u dit jaar eens wat moeite voor mij doet.
Misschien houdt u mij daar dit keer wel een jaar mee zoet.

Ik zat te denken aan het prototype van Dark Tower voor de Vectrex van MB.
Mocht u die voor mij bemachtigen, dan kunt u met een gerust hart weer overzee!


Naam:Gorro
FOK! Functie(s):Forum moderator
Beste Sint & Piet,

Zoals u vast niet onbekend is, heb ik een grote voorliefde voor films. Het zal u dan ook niet als een verrassing komen dat ik een DVD van u vraag. Niet gewone DVD, maar die erg mooie Criterion Collection DVD. Dat is een collectie van klassieke, over het algemeen minder bekende films, die een topbehandeling gekregen hebben op deze DVDs. Het beeld en geluid is opgepoetst en er zit over een algemeen een enorme lading met erg interessante extra's.

Andrei Tarkovsky is in mijn ogen de beste regisseur allertijden. De beeldenpracht, die hij op je scherm tovert, in combinatie met het immer trage tempo en interessante dialogen is ongeëvenaard in de filmgeschiedenis. Solyaris is een van zijn meesterwerken.

Groeten,
Gorro, FTR-moderator


Solyaris (1972)

Naam:Dr.E
FOK! Functie(s):FP-Crew
Beste Pietje Pedro,

Misschien is mijn wens in deze economisch barre tijden een beetje moeilijk te vervullen, maar hopelijk heeft u nog wat geld in een ouwe sok ofzo. Wat ik wens is namelijk een appparaatje als deze:

Een handig hebbedingetje, om gesprekken eens op een fatsoenlijke manier op te nemen. Interviews ofzo. Dat laserlampje hoeft er dan natuurlijk niet bij, maar als het toch op zit, mag u dat natuurlijk lekker laten zitten. Mocht een dergelijke 'voice recorder' u iets te duur zijn, dan kunt u altijd een deel van het bedrag declareren bij FOK!. Zeg maar dat het mijn werk ten goede zal komen.

Zegt u daarentegen: dat kan er makkelijk vanaf, dan zou ik, eventueel, ook nog graag twee (of meer) kaartjes voor het EK in Portugal van volgend jaar in mijn schoen zien. Het beslissende doelpunt van Wesley Sneijder in de laatste minuut van de finale tegen Tsjechie mag ik natuurlijk niet missen..

Oh, en een chocoladeletter natuurlijk


Naam:mrmiddel
FOK! Functie(s):FP-Crew
Beste Sint,

Ik heb echt werkelijk niets te klagen en zou liever hebben dat u iedereen die het in deze wereld moeilijk heeft aan een cadeautje zou helpen. Maar, omdat u nou eenmaal zich beperkt tot ons land, zal ik niet zo flauw doen en u vertellen wat ik graag zou hebben.

Bij Plato zag ik twee fantastische dvd's. De ene is er één van de Rolling Stones. Daar zitten maarliefst vier schijfjes in. De andere is er één van U2. Samen kosten ze 93 euro. Omdat ik zo ontzettend veel van muziek houd en zowel de Rolling Stones als U2 erg goed vind zou ik ontzettend blij zijn met zo'n cadeau.

Bij voorbaat dank meneer Niklaas!

Martijn