Fok! Muzieknieuws - Week 34

Van Dik Hout
De populaire rockband Van Dik Hout heeft per 7 augustus jl. haar managementactiviteiten ondergebracht bij AT Productions. De boekingen van de live optredens van de band werden al sinds 2001 door AT Productions verricht. In de aanloop naar de lancering van het 5e album aankomende maand, wil de band zijn positie als Nederlandstalige rockband verstevigen en verder uitbouwen. Van Dik Hout ziet in AT Productions de sterke partner waarmee dit kan worden bereikt.

Van Dik Hout behoort al sinds '94 tot de meest succesvolle Nederlandstalige groepen ooit en heeft talloze hits gescoord. Met een prijzenkast vol awards en met de single Stil in Mij uitgekozen tot de beste Nederlandstalige plaat van de vorige eeuw(!), maakt de band zich op voor de release van hun 5e album "Vandaag alleen maar winnaars". Op dit album zal onder andere de titelsong te vinden zijn van de film Volle Maan welke in oktober wordt gereleased.

Within Temptation
Ook de band 'Within Temptation' heeft haar managementactiviteiten ondergebracht bij het Haagse managementbureau AT Productions. Gezamenlijk wordt nu gezocht naar de platenmaatschappij die het in de Benelux zeer succesvolle album 'Mother Earth' ('Platina' in Nederland, 'Goud' in België) in Europa zal gaan uitbrengen.

Beck
Beck heeft de band Flaming Lips gevraagd te fungeren als zijn achtergrondband tijdens zijn oktoberconcerten in Amerika. De Lips zijn ook al openingsact voor Beck. Eind september komt Beck's nieuwe album Sea Change uit. In tegenstelling tot zijn vorige cd Midnite Vultures gaat het nieuwe album weer terug naar de basis met een hoop akoestisch materiaal.

Bruce Springsteen
De voorverkoop voor het concert van Bruce Springsteen & The E Street Band op 22 oktober in Ahoy' in Rotterdam begint op zaterdag 31 augustus om 10.00 uur. Kaarten zijn vanaf dan verkrijgbaar bij alle grotere postkantoren en andere bekende voorverkoopadressen. Voor het concert zijn een beperkt aantal kaarten per persoon te koop. Wat de kaarten gaan kosten, is nog niet bekend.