Een overzicht van BB (en BB Onthullingen in realaudio)...

Wat een hype rond het programma Big Brother van Veronica. Zelden heb ik zoveel hype rond een tv-programma meegemaakt als rond het nieuwe hersenspinsel van de heer Rolf X. Wouters.
Iedereen spreekt er schande van.

"Wat een uitbuiterij en inbreuk op privacy !" schreeuwt het Nederlandse volk verontwaardigd, maar intussen kijkt iedereen ernaar want gluurdertje spelen boeit. Mij ook.
Alleen boeit het mij, buiten de tieten die af en toe in beeld zijn, ook om de dingen die je NIET op televisie zal zien, of horen

Zo was mijn verrassing dan ook groot toen ik op Zaterdagochtend om half vijf al een uurtje of twee zat te luisteren hoe de dames een soort van gesprek hielden met een van de camera lui, die door de camera op en neer of heen en weer te bewegen een 'ja' of 'nee' antwoord kon geven op hun vragen.
Zo leerden we dat hij blond was met bruine ogen, graag een biertje dronk en zelfs dacht een van de dames wel eens in een lokale kroeg gezien te hebben.

In korte tijd is deze site mateloos populair geworden en het kan dus zijn dat de streams van de gesprekken niet helemaal lekker doorkomen. Ik ben druk bezig om zoveel mogelijk mirrors op te zetten zodat iedereen deze gesprekken zonder onderbrekingen kan beluisteren. Bijna elke dag komen er wel gesprekken of andere opvallende dingen naar voren die Veronica liever niet naar voren ziet komen, maar wij zijn er niet om Veronica een plezier te doen

Binnenkort gaan hier, buiten de gesprekken die NOOIT de tv zullen halen vanwege het hoge anti-veronica gehalte, ook de leukste gesprekken geplaatst worden. Er wordt nogal wat afgekletst daar namelijk, en aangezien niet iedereen tot diep in de nacht aan zijn/haar computer gekluistert zit, zal dit DE plek worden om alles wat je gemist hebt alsnog te beluisteren.

ik stond er in eerste instantie niet echt bij stil om de gesprekken op te nemen.
Interessant werd het pas toen de dames onderling gingen bespreken hoe het allemaal was gegaan
rond het tekenen van het contract en welke afspraken er gemaakt waren. Ik hoorde dit een paar minuten aan en kwam toen op het heldere idee om het gesprek op te nemen. Uit het gesprek blijkt dat er nogal wat gelogen is en dat er nogal wat dingen beweerd zijn die niet waar blijken te zijn door de hoge heren van Veronica ten opzichte van de deelnemers aan het project.

Ik zette dat gesprek om in Realaudio en deze site was geboren

Hou deze page in de gaten, want dit soort gesprekken en andere zaken die Veronica waarschijnlijk liever NIET publiekelijk bekend maakt zet ik uiteraard zo snel mogelijk op deze page.