FOK! Wat een weer: het regent nog even door

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend zijn er perioden met regen. Plaatselijk is een klap onweer mogelijk. Er is vrij veel bewolking, later in het westen mogelijk ook wat zon. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig, in de westelijke kustprovincies wordt de wind vrij krachtig. Langs de westkust en op het IJsselmeer komt een krachtige wind te staan, windkracht 6.

Vanmiddag komen er enkele buien voor. Vooral in het oosten en zuidoosten is daarbij kans op een klap onweer. Later breekt van het westen uit de zon steeds vaker door. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C op de Wadden tot 15°C in het zuiden. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, aan de zuidwestkust mogelijk even hard, windkracht 7.

Vanavond is er vrij veel bewolking maar blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind uit het zuidwesten neemt langzaam af naar matig, aan de (zuid)westkust naar vrij krachtig.

Komende nacht is er in het westen kans op wat lichte regen, elders blijft het droog. De temperatuur daalt naar 11°C in het zuidwesten tot plaatselijk 8°C in het noordoosten. De wind komt uit een zuid- tot zuidwestelijke richting en is matig boven land, langs de kust vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Nadat de regen weg trok was het gister een prima dag (Foto: _UserName_)
Nadat de regen weg trok was het gister een prima dag ((Archief)Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.