Uitslag FC Twente - FC Utrecht

FC Utrecht heeft een knappe uitoverwinning geboekt bij FC Twente. De ploeg van Ron Jans won met 0-1 door een doelpunt van Jens Toornstra. Door de zege is FC Utrecht nu veertien wedstrijden ongeslagen en dat is goed voor een clubrecord.

In een leuke eerste helft kregen beide ploegen kansen op de openingstreffer. FC Twente was gevaarlijk via Ricky van Wolfswinkel en Sem Steijn. Bij FC Utrecht was Jens Toornstra de gevaarlijkste man. Eerst miste de aanvallende middenvelder nog een goede kans, maar vlak daarna was het wel raak en zette Toornstra zijn ploeg op voorsprong.

Na rust was FC Twente beter dan FC Utrecht en de thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker. Invaller Myron Boadu dacht op fraaie wijze de 1-1 te maken, maar deed dat in buitenspelpositie. Verder hield FC Utrecht makkelijk stand en door de overwinning stijgt de ploeg van Ron Jans naar de negende plaats in de eredivisie.