Uitslag Ajax - Vitesse

Ajax heeft een makkelijke avond gekend tegen Vitesse. In de Johan Cruijff Arena wonnen de Amsterdammers met 5-0.

Ajax kende in de Johan Cruijff Arena een goede start. Na drie minuten zorgde Jorrel Hato voor de openingstreffer. De centrale verdediger zette de aanval zelf op en op aangeven van Steven Bergwijn zorgde hij voor de 1-0. Niet veel later leek Vitesse via een prachtige treffer op 1-1 te komen via Said Hamulic, maar de grensrechter zag er buitenspel in. Niet veel later zorgde Kristian Hlynsson voor de 2-0 en dat zou ook de ruststand zijn, al was Vitesse nog af en toe dreigend.

Waar Vitesse voor rust er nog dreigend was keek het vooral in de tweede helft toe en kon Ajax uitlopen naar een makkelijke 5-0 overwinning.