Nieuwe Yakuza Like a Dragon: Infinite Wealth gameplay trailer onthuld

Sega heeft tijdens een speciale Like a Dragon Direct livestream vandaag, een nieuwe gameplay trailer uitgebracht van de nieuwste telg in de Yakuza-series. Like a Dragon: Infinite Wealth. Dit is inmiddels alweer het achste deel in deze alomprezen reeks van het JRPG- genre door de studio Ryu Ga Gotoku. Het is een direct vervolg op het eerdere Yakuza: Like a Dragon dat hierin voor het eerst een nieuwe held Ichiban Kasuga en een turn-based gevechtssysteem introduceerde.

Waarbij het vorige deel nog de steden Osaka (Dotombori) en Tokyo en als achtergrondomgeving had, speelt het verhaal zich ditmaal af in Yokohama's Isezaki Ijincho district en Hawaii, waarbij onze held Ichiban Kasuga op zoek gaat naar zijn biologische moeder. De game belooft een vernieuwd Live-command turn-based RPG gevechtssysteem, nieuwe mini-games, nieuwe jobs en nieuwe metgezellen en "poundmates" om uit te kiezen.

Het spel staat gepland voor 26 januari 2024 en komt uit voor Playstation 4/5, Xbox Series X|S en pc.

Daarnaast staat er in november van dit jaar nog een ander spinoff deel gepland Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name dat het verhaal verteld van Kazuma Kiryu met wat er met hem gebeurde tussen deel 7 en 8 van de Yakuza: Like A Dragon series.