FOK! Wat een weer: iets frisser

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend schijnt hier en daar de zon. In het noorden, geleidelijk ook in het westen, komen enkele buien voor. De wind wordt overal zuidwest en is overwegend matig.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met in de noordelijke helft enkele buien. In de zuidelijke helft blijft het overwegend droog met vooral in het zuidoosten af en toe zon. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C in het noorden en 22°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan de westkust (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanavond blijft de bewolking overheersen. Vooral in het westen en noorden gaat het af en toe regenen. De wind draait naar zuid tot zuidwest en is matig, vlak aan zee vrij krachtig en in het Waddengebied later krachtig.

Komende nacht valt er langs de westkust en in het noordwesten en noorden regen, elders is het overwegend droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is meest matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.  (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Bewolking boven de oude haven in Zaandam (Foto: DJMO)
Bewolking boven de oude haven in Zaandam (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.