FOK! Wat een weer: nat

Het is bewolkt en vooral in het midden en noorden regent het van tijd tot tijd. Van het zuiden uit wordt het op steeds meer plaatsen droog en klaart het op. Wel ontstaan er in de loop van de middag in het midden en zuiden enkele buien, mogelijk met onweer. De maxima lopen uiteen van 18°C aan zee tot 23°C in het zuidoosten. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig. In het noorden komt de wind aanvankelijk uit oostelijke richtingen.

Komende nacht zijn er brede opklaringen, alleen in het noorden is nog bewolking aanwezig. Daar waar het opgeklaard is ontstaat lokaal mist. De minima komen uit rond 12°C. Er staat een zwakke wind uit richtingen tussen west en zuidwest.

Vrijdagochtend lost de mist op en er zijn dan perioden met zon. In de middag ontstaan er enkele buien met daarbij een kans op onweer. De maxima lopen uiteen van 17°C aan de noordwestkust tot 22°C in het oosten. De wind wordt westelijk en neemt toe naar matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Met de groeten uit Tijnje (Dat ligt in Friesland) (Foto: spylacopa_68)
Met de groeten uit Tijnje (Dat ligt in Friesland) (Foto: spylacopa_68)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.