Goro Majima's verhaal in Yakuza 0

Goro Majima is een bekende in de Yakuza-serie, maar we zien in Yakuza 0 hoe zijn leven was voordat hij de bijnaam 'Mad Dog' kreeg.

We ontmoeten Majima als een onteerd lid van de Tojo Clan. Hij runt de Grand Cabaret in Sotenbori in Osaka als normale burger. Zijn bazen hebben aangewezen als manager om een enorm geldbedrag te verdienen om zo zijn status in de clan weer in ere te herstellen. Majima is er goed in en al snel maakt hij naam in het clubleven. Zijn bazen zijn niet blij nu het lijkt alsof zijn straf eigenlijk veel te makkelijk is en sturen hem op een opdracht om voor het eerst te moorden.

In deze freeroam-wereld speel je verschillende yakuza-leden, zoals Goro Majima en de hoofdrolspeler van andere delen in de reeks: Kazuma Kyriu. In de wereld van Yakuza 0 draait alles om geld, en je kunt in de game op duizenden manieren geld pakken, verdienen of uitgeven. Als gangster kun je geld uit de zakken van andere bendeleden kloppen, of het 'eerlijk' verdienen met de zogenaamde Telephone Clubs, Disco Halls, en Pocket Circuit autoraces.

Yakuza 0 komt 24 januari 2017 uit op PlayStation 4.