Martijn Fischer zet sloep te koop

Martijn Fischer heeft zijn boot te koop gezet. Dat vertelt de acteur in de 100% NL ochtendshow van Lex Gaarthuis. Fischer heeft het in de zomer te druk om met de sloep te varen.

"Ik keek deze week in mijn agenda en zag daarin de eerst komende twee maanden geblokt staan en toen dacht ik: tja, dan is de zomer alweer voorbij, dan kan ik beter die centen in m'n achterzak steken", zegt de André Hazes-acteur op de radio.

Martijn Fischer wil zijn boot graag snel kwijt, en wil daarvoor best wat minderen op de verkoopprijs. "Hij staat te koop voor 9250 euro, maar dat is misschien wel iets te ambitieus. Voor 8750 euro ligt hij bij u voor de deur te dobberen", vertelt de toneelspeler.

Door de drukke agenda van de 48-jarige Martijn is er geen tijd meer voor het eigen muziekproject waar de acteur mee bezig was. "De liedjes liggen er al. Eigen stukken. Zelf geschreven. Maar ik kom daar de komende maanden helaas echt niet aan toe. Maar het komt er echt! We hebben al een mooi bandje bij elkaar gezocht. Nog even wachten.'' Komende tijd werkt Fischer onder andere aan een nieuwe komedie genaamd Onze jongens van regisseur Johan Nijenhuis.