'Khloé vraagt opnieuw scheiding aan'

Khloé Kardashian is echt klaar met haar huwelijk met Lamar Odom. De 31-jarige realityster vraagt op korte termijn opnieuw een scheiding aan, vertellen ingewijden tegen People en Us Weekly.

"Ze wil de scheiding snel opnieuw aanvragen. Khloé en Lamar zoeken eerst nog de financiën uit", zegt een bron tegen People. "Khloé was er voor Lamar toen hij haar nodig had. Ze heeft er maandenlang voor gezorgd dat hij de beste zorg kreeg en kon herstellen. Ze focuste zich volledig op hem, maar nu is hij klaar om op eigen benen te staan."

Lamar werd in oktober bewusteloos aangetroffen in een bordeel. De voormalig basketballer lag maandenlang in het ziekenhuis en revalideerde vervolgens in een privékliniek.

Normaal leven
"Het gaat goed met hem", zegt een ingewijde tegen Us Weekly. "Hij heeft niet gedronken en maakt het goed. Maar Khloé gaat toch een scheiding aanvragen. Ze wil hem verlaten." Volgens de bron zijn die gevoelens niet wederzijds. "Lamar houdt van haar en wil bij haar zijn. Maar hij wil ook een normaal leven."

Khloé trouwde in 2009 met Lamar, die ze toen pas een maand kende. In 2013 vroeg de realityster een scheiding aan omdat de nu 36-jarige ex-basketballer haar meermaals had bedrogen. Lamar zette pas afgelopen zomer zijn krabbel onder de scheidingspapieren, die nog langs een rechter moesten toen hij bewusteloos in een bordeel lag. Khloé stelde de scheiding uit zolang Lamar revalideerde.

'Khloé vraagt opnieuw scheiding aan'
'Khloé vraagt opnieuw scheiding aan' (Foto: BuzzE)