Natalie La Rose dankt succes aan hard werken

Natalie La Rose heeft haar succes in Amerika aan zichzelf te danken. "Veel mensen denken misschien dat ik gewoon geluk heb gehad, maar er is veel aan voorafgegaan. Ik heb ook veel moeilijke tijden gehad", legt de zangeres uit aan Humberto Tan bij RTL Late Night.

Nu heeft Natalie, die in Amerika terechtkwam dankzij een studiebeurs, veel succes met haar nummers Somebody en Roller Coaster, daar kon ze een tijdje terug alleen nog van dromen. "Mijn ouders vonden mij soms best zielig. Ze zeiden me dat ik heus wel naar heus mocht komen als het niet zou lukken", aldus La Rose. "Ik had daar soms gewoon echt geen geld, dan bleef ik maar de hele dag binnen."

Maar Natalie La Rose was heel vastberaden. "Het heeft me allemaal veel geld gekost in Amerika. Dus ik vond wel dat ik er daar werk van moest maken. Dus ik heb een stappenplan gemaakt", vertelt Natalie. "Ik hoorde toen dat Flo Rida in de stad was, ik was vastbesloten. Ik wilde hem ontmoeten en dat gebeurde."

De Amsterdamse zangeres weet dat ze ook geluk heeft gehad. "Ik was op de juiste plek op de juiste tijd." Rapper en zanger Flo Rida had een zangeres nodig voor zijn tournee. "Hij vroeg of ik beschikbaar was en toen ben ik meegegaan."