Eerste Far Cry 4 DLC krijgt permadeath

Far Cry 4 krijgt volgende maand al zijn eerste DLC, en degenen die vonden dat de basisgame te makkelijk was kunnen nu hun hart ophalen. De eerste DLC genaamd Escape From Durgesh Prison zal namelijk permadeath bevatten.

'Nadat Ajay en Hurk wakker worden in de gevangenis van Yunna zonder enig wapen, moeten zij uitdagingen voltooien om toegang te krijgen tot meer wapens en vaardigheden. Plan je route en wees voorzichtig, maar doe er niet te lang over want de tijd tikt door', schrijft Ubisoft in een persstatement. Je begint Escape From Durgesh Prison dus zonder wapens, één leven, en je loopt een race tegen de klok. Ga je dood, dan kan je opnieuw beginnen. Omdat dit nog een hele uitdaging kan zijn, zal Ubisoft bij de DLC ook een klassement introduceren, waarbij je je beste tijd kan vergelijken met die van je vrienden en de rest van de wereld.

Escape From Durgesh Prison komt 13 Januari uit voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Voor degene die geen season pass hebben zal de DLC 10 dollar gaan kosten. De prijs voor Europa is nog niet bekend.

Farcry4
Eerste Far Cry 4 DLC krijgt permadeath