Prins George groeit snel

De Britse prins George groeit snel. Dat heeft zijn moeder Kate gezegd tegen een ex-veroordeelde bij een liefdadigheidsevenement in Londen, schrijft de Britse krant Daily Mirror. Bij het evenement kreeg Kate een rompertje voor haar zoon van de oud-crimineel, Aaron Russell-Andrews.

"Ze was er heel blij mee", aldus de 22-jarige Russell-Andrews. "Ze zei dat het goed zou passen en dat hij erg snel groeit." Vervolgens probeerde Russell-Andrews' dochter van twintig maanden oud het cadeautje uit Kates handen te grissen.

Russell-Andrews pleegde in zijn jeugd nogal wat misdrijven, maar raakte vier jaar geleden betrokken bij Only Connect, een organisatie die ex-veroordeelden helpt. "Ze vond het heel goed dat Only Connect me heeft geholpen en me op het rechte pad houdt", aldus Russell-Andrews, die tegenwoordig professioneel acteur is.

Dat prins George snel groeit is overigens niet heel bijzonder. Dat doen de meeste kleine kinderen namelijk. Mensen die niet zo snel groeien worden lilliputters genoemd en lilliputters zijn vrij zeldzaam.