Pellè: "Nog steeds kans op de titel"

Feyenoord liep zaterdag een flinke knauw op door het verlies tegen sc Heerenveen. Toch houdt de topspits van de Rotterdammers hoop.

Feyenoord was geen schim van zichzelf tegen de Friezen en verloor met 2-0. De titelkandidaat moest het stellen zonder de Italiaanse goalgetter Graziano Pellè, die er vrijdag tegen VVV-Venlo weer bij is na zijn schorsing.

"De wedstrijd tegen VVV is van groot belang. Wij zijn geen team dat makkelijk wedstrijden wint. Maar als je naar de ranglijst kijkt, moeten wij gewoon drie punten pakken", vertelde hij aan RTV Rijnmond. "We hebben nog steeds een kans op de titel, al wordt het wel moeilijk. We moeten alles geven en zorgen dat we al onze resterende wedstrijden winnen."

Feyenoord staat nu vier punten achter Ajax, met PSV en Vitesse nog één punt boven de Rotterdammers. "Nu zou ik 'nee' zeggen tegen een tweede plek. Aan het eind van de competitie zou ik er misschien wel blij mee zijn. Als wij alles winnen, maar de concurrentie ook, dan kan je zeggen dat er misschien niet meer in zat. Maar in deze fase moeten wij nog volop voor de eerste plek gaan."