[WK Kwalificatie] Amerika herstelt, Honduras koploper

Tijdens tweede speelronde van de WK kwalificatiewedstrijden in Noord en Midden Amerika hebben de Verenigde Staten Costa Rica te weten verslaan. Honduras & Mexico en Jamaica & Panama deelden de punten. Honduras gaat nu na twee wedstrijden aan de leiding in de kwalificatiegroep.

De enige goal van de wedstrijd in het duel tussen de VS en Costa Rica viel na zestien minuten. Clint Dempsey scoorde dat doelpunt. Namens Mexico schoot Javier Hernandez in de 28ste en 5ste minuut. Honduras kwam in het laatste kwartier door treffers van Carlo Costley en Jerry Bengtson op gelijke hoogte.

In het Kingston Independence Park kwam Jamaica thuis na 22 minuten op een 1-0 voorsprong door Marvin Elliot. Het werd halverwege de tweede helft 1-1 door Luis Henriquez. De beste drie landen gaan automatisch naar het WK in Brazilië. De nummer vier zal een play-off moeten spelen tegen Nieuw-Zeeland.