Waarschijnlijk geen vervolg Jack Reacher

Jack Reacher krijgt hoogstwaarschijnlijk geen vervolg. Hoewel de film met in de hoofdrol Tom Cruise het niet onaardig doet, lijkt het er niet op dat Paramount het ziet zitten om nog een film te financieren. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Bronnen binnen Paramount melden dat het bedrijf afwacht hoe het Aziatische publiek de actiefilm Jack Reacher, die gebaseerd is op de boeken van schrijver Lee Child, gaat ontvangen. Op dit moment heeft de film wereldwijd 153 miljoen dollar binnen geharkt en is daarmee winstgevend. Paramount vindt het echter niet voldoende.

Naar verluidt wacht Paramount nu af hoe de film het gaat doen in Japan, China en Zuid-Korea en zullen er alleen plannen gesmeed worden voor een nieuwe film als de wereldwijde opbrengst nog stijgt naar een totaal van 250 miljoen dollar. Die kans lijkt echter zeer klein, zelfs met de grote Chinese markt.

Ook de film Mission: Impossible - Ghost Protocol met wederom Tom Cruise in de hoofdrol zou meespelen in het besluit van de filmstudio. Zowel deze film als Jack Reacher leverden vooralsnog minder geld op dan gehoopt.

Jack Reacher (Tom Cruise)
Kans op vervolg Jack Reacher zeer klein