Eerste officiële foto The World's End

Gisteren zou de wereld ten einde komen. Ieder rationeel levend wezen op aarde wist uiteraard wel beter, maar het was een ideale dag om met ongein en promotiemateriaal te komen dat met ‘het einde’ te maken had. Zo dacht ook Simon Pegg, door de eerste foto uit zijn nieuwste film The World’s End op zijn twitteraccount te plaatsen.

The World’s End geldt als laatste film uit de “Three Flavours Cornetto trilogy” (ook bekend als de “Blood and Ice Cream trilogy”) van regisseur Edgar Wright. Hierbij staat iedere film voor een afzonderlijke smaak van Cornetto-ijs die in de film gekocht wordt door een personage: Shaun of the Dead representeert Cornetto Aardbei, terwijl Hot Fuzz voor Cornetto Classico staat. 

Op de foto zijn naast Simon Pegg ook zijn voornaamte medespelers te zien: Martin Freeman, Nick Frost, Paddy Constantine en Eddie Marsan. Hun overtuigende onwetende gezichtsexpressies doen weer erg denken aan de eerste twee films uit de trilogie.

In The World’s End worden vijf vrienden herenigd om voor het eerst in twintig jaar hun epische kroegentocht te herbeleven. Dit gebeurt echter gelijktijdig met de Bijbelse apocalyps. De vrienden moeten hierdoor vechten voor hun leven, terwijl ze uiteraard ook hun kroegentocht moeten zien af te maken.

De Nederlandse release van de film staat gepland voor 10 oktober.

Eerste foto The World's End
Eerste officiële foto The World's End.