FOK! wat een weer...Af en toe wat regen

Goedemorgen! Opnieuw lijkt het een grotendeels bewolkte dag te gaan worden. Er zullen diverse storingen vlak langs of nét over ons land gaan trekken en hierdoor zal er geregeld regen en motregen vallen. In de middag is het tijdelijk even wat droger in het westen van het land en misschien breekt daar de zon nog wel even door.

Elders in het land is de kans op opklaringen niet zo heel groot. Tegen de avond gaat het ook in het westen weer regenen. De middagtemperatuur loopt vanmiddag op naar ongeveer 11 graden en de wind komt vanmiddag uit een zuidelijke richting. In het binnenland is de wind matig, maar langs de kust vrij krachtig en neemt later misschien nog wel iets in kracht toe. Morgen ziet het er allemaal wat beter uit dan vandaag, want er komt wat meer zon en de neerslag lijkt beperkt te blijven tot maar een enkele bui. De wind blijft uit het zuiden waaien en ook de temperatuur blijft ongewijzigd. Ook aan het begin van volgende week lijkt er weinig vaart in het weer te gaan komen. Niet echt slecht, maar ook niet echt mooi.

En zo blijft het maar plenzen in Spanje en Portugal en is het voor veel mensen een geluk dat het geen vakantietijd is. In het begin van volgende week lijken vooral de Alpen en de Balkan de volle laag te gaan krijgen. Tegelijkertijd is het even wat minder koud aan het worden in Scandinavië.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Koude nachtDe nachten zijn landinwaarts al koud geweest, maar bij KlapMongeaul in Eemnes liggen de koeien nog in het weiland. Rustieke en mooie foto.