'Dansende zombies in The World's End'

In augustus 2013 kunnen we eindelijk gaan genieten van The World’s End, het slotstuk van de Blood And Ice Cream-trilogie. Over tien maanden zien wij wereldvernietiging, een hele rits kroegen en…dansende zombies?

Acteur Thomas Matthews speelt mee in de film en heeft via Twitter enkele feitjes verstuurd. "Eerste dag filmen voor The World’s End. Toepasselijk gekleed naar Zone 8…Geen idee wat ik moet doen maar iedereen leert een dansroutine. Spannend." Het dansgedeelte is verklaard, nu de zombies. Actrice Courtney Cornfield twitterde het volgende: "Had daarnet een kostuumpasmoment voor The World’s End #dancingzombie #simonpegg". Een korte tijd later stuurde ze het volgende bericht: "Gewoon wachten totdat ik hoor waar en hoe laat deze zombie nodig is op de set…Helemaal klaar om een dansende zombie te zijn. The World’s End deze week filmen #cornetto"

Dat er zombies in de film zouden verschijnen is niet eerder bekendgemaakt. Zou The World’s End wellicht tegelijkertijd afspelen met de gebeurtenissen van Shaun of the Dead? Volgend jaar weten wij het.

TWE
Edgar Wright en Simon Pegg