Zware knieblessure voor Liverpool-verdediger Agger

Voor Liverpool-verdediger Daniel Agger is het seizoen mogelijk al voorbij. In de verloren wedstrijd tegen Manchester United liep de Deense verdediger zondag een zware knieblessure op.

Mogelijk heeft de 27-jarige Agger zijn binnenste knieband gescheurd. Mocht dit het geval zijn, dan kan hij de rest van het seizoen niet meer in actie komen. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig de blessure is.

"Het ziet er niet goed uit voor Agger," verklaarde Liverpool-manager Brendan Rodgers tegenover Britse media. In de tweede helft werd de Deense international op een brancard van het veld gedragen na een botsing met teamgenoot Glen Johnson. Agger staat sinds 2006 onder contract en speelde 176 competitieduels voor Liverpool, waarin hij acht keer scoorde.

Voor Liverpool stapelen de problemen zich op. Na de 1-2 nederlaag op Anfield Road staan de Reds met twee punten uit vijf wedstrijden op een dramatische achttiende plaats in de Premier League. Onder de nieuwe oefenmeester Rodgers, overgekomen van Swansea City, beleeft de club de slechtste seizoensstart in ruim honderd jaar. Wel won de club zijn eerste wedstrijd in de Europa League van Young Boys uit Zwitserland.