Henry: "Eens een Gunner, altijd een Gunner"

Thierry Henry hoopt dat de Arsenal-fans zich de aankomende weken van hun beste kant laten zien. De Fransman denkt dat de Londense club een lastige periode tegemoet gaat.

Arsenal verloor woensdag kansloos het Champions League-duel tegen AC Milan (4-0). De Engelsen maakten een lamlendige indruk en de fans waren dan ook teleurgesteld. Henry, die zijn laatste duel voor The Gunners speelde, is van mening dat Arsenal de steun van de supporters de aankomende weken erg goed kan gebruiken.

"De FA Cup-wedstrijd tegen Sunderland komt er al aan en we moeten daar gewoon naar toe gaan en winnen. De fans moeten niet vergeten dat er altijd minder leuke momenten zullen zijn. Maar als je een Arsenal-fan bent, dan ben je een Arsenal-fan. Zo is het gewoon. Eens een Gunner, altijd een Gunner", zo laat de routinier weten tegenover Arsenal Player.

Henry was twee weken geleden nog de matchwinnaar bij het competitieduel in het City of Light Stadium. De Fransman schoot Arsenal toen een minuut voor tijd naar een 2-1 overwinning. Henry is inmiddels teruggekeerd naar de Verenigde Staten, waar hij zich met de New York Red Bulls zal voorbereiden op het aankomende seizoen.