SBS houdt ego Beau van Erven Dorens klein

Beau van Erven Dorens blijft dankzij zijn dienstverband bij SBS 6 een bescheiden mens. De presentator zag onder meer zijn Zaterdagavondshow en Show Me the Money floppen op de zender, wat hem niet in de koude kleren is gaan zitten.

"Als je bij SBS werkt dan wordt je ego behoorlijk in elkaar gehakt af en toe", geeft hij toe voor de camera van Novum Nieuws. "Dus dat is ook heel goed voor mijn relativeringsvermogen en bescheidenheid."

"Als je een paar keer een programma hebt dat niet werkt, oké: dat is klote. Maar eigenlijk is de reactie van het volk en de media zo meedogenloos", zegt hij. "Ik kan het dan nog wel hebben, maar als de mensen om me heen het ook gaan overnemen is dat heel vervelend."

Beau maakte ook een tijd mee dat alles hem kwam aanwaaien. "Ik geloof dat ik zo langzamerhand ook wel heel wat nederlagen heb moeten meemaken en dat is gewoon goed", vindt hij. "Dat loutert de ziel."

De presentator keert binnenkort terug op SBS 6 met zijn reportageserie De Wereld van Beau. Ook praat hij de nieuwe talentenshow The Winner Is aan elkaar.