Been gaat voor revanche tegen Excelsior

Feyenoord speelt zondag met Excelsior een degradatieduel. Eerder dit seizoen ging de ploeg van Mario Been onderuit tegen Excelsior. Been gaat voor revanche.

"We moeten gewoon duidelijk laten merken dat de drie punten voor ons zijn", aldus Been. Feyenoord heeft de drie punten hard nodig in de strijd tegen degradatie.

Vorige week stond er ook al een degradatiekraker voor Feyenoord op het programma. Tegen Willem II werd het 1-1. "De spelers hebben zelf ook aangegeven wat er in hun ogen goed en fout ging. Op die manier blijft het ook beter hangen bij ze. Ze waren zelf net als ik ontevreden over wat we tegen Willem II hebben laten zien."

Aanvoerder Ron Vlaar was vorige week evenmin te spreken over het resultaat tegen de hekkensluiter. Vlaar liet dat ook merken in de kleedkamer. Been: "Ron geeft wat dat betreft wel vaker zijn visie in de kleedkamer. Er is intern genoeg discussie over hoe we met de ploeg vooruit kunnen komen. Daar vallen soms harde woorden bij. Het besef dat het veel beter moet is er binnen de spelersgroep."