Essien: "We moeten op deze manier verder gaan"

Chelsea gaat momenteel als een trein in de Premier League. De eerste vier wedstrijden werden allemaal gewonnen. Middenvelder Michael Essien hoopt deze sterke reeks een vervolg te geven in de Champions League tegen MSK Zilina.

"Er is nog genoeg werk aan de winkel", is de Ghanese middenvelder zich bewust. "Het seizoen is erg lang, maar we hebben nu al goed voetbal laten zien en komen makkelijk tot scoren. We zullen op deze manier verder moeten gaan", zegt Essien tegenover Sky Sports.

Vanavond neemt Chelsea het in Slowakije op tegen MSK Zilina. Manager Carlo Ancelotti heeft lang uitgekeken naar de eerste wedstrijd in de Champions League van dit seizoen. "Dit is de competitie die me het meeste aanspreekt. Dat was ook al zo toen ik zelf nog speelde. Het is voor mij belangrijk om er weer onderdeel te zijn van het toernooi, welke ik overigens ook graag wil winnen."

Voordat het zover is moet Chelsea eerst afrekenen met Zilina, Olympique Marseille en Spartak Moskou in de groepsfase van het miljoenenbal.