El Hamdaoui wil terug naar Engeland

AZ raakt Mounir El Hamdaoui zo goed als zeker kwijt komende zomer. De aanvaller heeft bij de Alkmaarders nog een contract tot medio 2012, maar ziet een terugkeer naar de Premier League wel zitten. AZ-trainer Dick Advocaat bevestigde eerder al het vertrek van de spits.

"Ik ben gek op de Engelse competitie. Ik wil me daar bewijzen omdat de beste spitsen van de wereld daar spelen, zoals Rooney, Drogba, Torres en Berbatov. Mijn droom is om in hun voetsporen te treden”, verklaarde de aanvaller tegenover Sky Sports.

Doordat El Hamdaoui nog een doorlopend contract heeft, kan AZ deze zomer nog een mooi bedrag ontvangen voor de veelscorende spits. "Je weet nooit wat er kan gebeuren. Ik scoor in deze competitie regelmatig, maar mijn ambitie is om in de beste competitie te scoren", aldus de Marokkaan.

"Het is afwachten wat er in juni gaat gebeuren", besluit El Hamdaoui zijn verhaal. De veelscorende spits van AZ maakte eerder in zijn loopbaan al de overstap naar Engeland. De 25-jarige aanvaller kwam in het verleden uit voor Tottenham Hotspur en Derby County, maar wist in de Premier League niet door te breken.