Sony komt met Michael Jackson Playstation 3 bundel

Met het overlijden van Michael Jackson vorig jaar is er een ware hype begonnen. De verkoop van zijn CD's was kort na zijn dood verdriehonderdvoudigd, er verscheen een documentaire over zijn leven voordat de 'King of Pop' zelfs maar in de grond zat en dit jaar verschijnen er maar liefst vier verschillende televisieprogramma's waarin er gezocht wordt naar de nieuwe Michael. Natuurlijk kan de gamesindustrie niet achter blijven en Sony zal de eerste zijn die aan deze rage mee gaat doen.

Sony Computer Entertainment Japan heeft namelijk bekend gemaakt dat er een heuse Michael Jackson Playstation 3 bundel zal verschijnen. Voor ¥33,500 (zo'n $366) krijg je een Playstation 3 met een harde schijf van 120 GB, een draadloze DUALSHOCK 3 controller, een stroomkabel, een AV kabel, een USB kabel en een exemplaar van 'This is It' on Blu-ray.

 

MJ Playstation 3

 

De bundel is alleen aangekondigd voor Japan en zal vanaf 27 januari in de winkels liggen. Volgens VG247 zal Sony de bundel niet in Engeland uit gaan geven wat waarschijnlijk betekent dat de bundel ook niet in Nederland zal verschijnen.