Cissé en Babovic onzeker tegen Willem II

Het is de vraag of Feyenoord-trainer Mario Been aankomende zondag kan beschikken over Sekou Cissé en nieuwste aanwinst Stefan Babovic. Beide verkeren in hun thuisland om hun papieren in orde te maken.

Aanvaller Cissé verblijft op dit moment in Ivoorkust. Cissé is in Afrika zijn paspoort kwijtgeraakt en moet eerst een nieuw identiteitsbewijs regelen alvorens hij terug naar Rotterdam mag.

Aanwinst Babovic was er ook nog niet bij. Hij is in Servië om zijn werkvergunning in orde te maken. De kans dat Babovic zich voor het duel met Willem II bij Been meldt, is minimaal. De 22-jarige Serviër wacht in zijn vaderland op de laatste stempels en papieren. Ondertussen houdt hij zijn conditie op peil bij Partizan Belgrado.

Been verwacht dat Cissé tijdig zal terugkeren voor de wedstrijd tegen de Tilburgers. "Ik hoop dat Cissé donderdag weer kan aansluiten bij de groep," vertelde de trainer in het Algemeen Dagblad. "Ik denk niet dat dit lang zal gaan duren."

Over Babovic was Been minder zeker. "Hoe lang hij nog weg is, is ook voor mij onduidelijk," aldus de Feyenoord-trainer. "De kans dat hij zijn werkvergunning in orde heeft voor zondagmiddag is al erg klein. Daarnaast heb ik ook geen reden om wisselingen toe te passen, tenzij er de laatste dagen van de week nog rare dingen gebeuren."

Update @ 13:49:
Inmiddels is Sekou Cissé terug in Nederland en heeft hij ook de ochtendtraining in Rotterdam doorlopen.