'Fortuna-aanvaller Schreurs op weg naar Zwolle'

De kans is groot dat Fortuna Sittard-aanvaller Danny Schreurs komend seizoen zal uitkomen voor FC Zwolle, zo meldt De Limburger.

De 21-jarige Schreurs zal dinsdag een gesprek voeren met een delegatie van Zwolle over een mogelijke transfer. Zwolle-trainer Jan Everse heeft bevestigd dat zijn club Schreurs een aanbieding heeft gedaan. Schreurs, het voorbije seizoen met zeven treffers mede-clubtopscorer van Fortuna, sprak ook met zijn oude club MVV.

Schreurs lijkt derhalve de volgende speler te worden die niet de uitspraak van de rechter over de toekomst van Fortuna wil afwachten. Brian Linssen maakte eerder al zijn overgang naar MVV openbaar, terwijl Samir Kozarac gaat voetballen in Zwitserland. Ruud Boymans werd het eind vorig jaar al eens met VVV-Venlo over een transfer. Voor de overige spelers is er weliswaar belangstelling, maar concreet is er nog niets.

Fortuna Sittard en de KNVB staan woensdag in Utrecht tegenover elkaar in een kort geding. De bond besloot recentelijk de licentie van Fortuna in te trekken, maar de Limburgers vechten deze beslissing aan.