Leonardo wil duidelijkheid over toekomst

Leonardo heeft laten weten binnen een aantal weken te beslissen over zijn toekomst. De Braziliaan heeft bij Ajax een aflopende verbintenis. Bovendien staat hij in de belangstelling van Panathinaikos, waar Henk ten Cate de scepter zwaait.

"In principe heeft Leo het erg naar zijn zin bij Ajax," laat Hans Coret, zaakwaarnemer van Leonardo, in een reactie weten. "Hij heeft echter nog geen nieuwe aanbieding ontvangen. Ze zijn wel heel tevreden over hem, maar Marco van Basten wil wachten en hij is degene die beslist. Het is een bizarre situatie waar Leo zich in bevindt."

"Daarom ziet het er op dit moment naar uit dat hij naar Panathinaikos gaat," gaat Coret verder. "Het is nog niet rond, maar het ziet er goed uit. Er moeten nog wat dingen worden besproken, daar zouden ze nog op terugkomen. Tot dusverre hebben wij nog niets gehoord."

Toen het seizoen 2008/2009 van start ging, mocht Leonardo naar een andere ploeg uitkijken. Inmiddels speelde de Braziliaan al negentien competitiewedstrijden, waarvan hij er vier als basisspeler begon. Daarnaast was hij in de strijd om de UEFA Cup erg belangrijk, doordat hij een aantal beslissende treffers maakte.