Buijs 'gestreeld' door interesse NAC

NAC Breda heeft interesse in ADO Den Haag-middenvelder Danny Buijs. De Bredanaars willen de middenvelder na dit seizoen transfervrij vastleggen. Buijs wordt momenteel door ADO gehuurd van Feyenoord, waar hij niet meer in de plannen van de club voorkomt.

De verbintenis van de 26-jarige Buijs bij de Rotterdammers loopt na dit seizoen af. "Het klopt dat ik gesproken heb met NAC", onthult Buijs tegenover Voetbal International. "Maar het is niet zo dat we al in verregaande onderhandelingen zijn."

"De club heeft haar plannen ontvouwd, meer eigenlijk niet. Het was een goed, maar informeel onderhoud. Ik heb NAC gezegd dat de interesse me streelt", vervolgt de middenvelder zijn verhaal. "Voorlopig wil ik me eerst concentreren op ADO Den Haag. Ik hoop zo snel mogelijk veilig te zijn met die club, pas dan komt mijn toekomst ter sprake."

Buijs, oud-speler van Excelsior en FC Groningen, verruilde in januari Feyenoord voor ADO. Voor de club uit de residentiestad speelde de middenvelder tot nu toe vijf wedstrijden in de Eredivisie. Tegen FC Volendam maakte de Alblasserdammer zijn tot nu toe enige treffer voor ADO.