Drost twijfelt over toekomst bij De Graafschap

Verdediger Henrico Drost denkt erover om nog in de huidige transferperiode te vertrekken bij De Graafschap. Drost wordt momenteel door de Superboeren gehuurd van sc Heerenveen, maar in Doetinchem is hij vooralsnog geen basisspeler.

En dat valt Drost zwaar tegen. De verdediger heeft een paar dagen de tijd gekregen om zich te beraden over zijn toekomst. De wedstrijd tussen Jong De Graafschap en Jong Willem II van afgelopen maandag liet Drost dan ook bewust passeren zodat hij niet voor de rest van het seizoen zou vastzitten aan de Doetinchemmers.

"Henrico Drost was er van uitgegaan dat hij bij ons voor de basis kwam, maar ik kan niemand een garantie geven", legde trainer Henk van Stee gisteren uit tegenover de Gelderlander. "Ook Ben Sahar niet."

"Hij heeft me verteld dat hij graag wil spelen, maar op dit moment hebben we geen geblesseerden en maar één geschorste speler (Joost Volmer). Maar het zal tot de rest van dit seizoen spannend blijven voor ons en dus hebben we voldoende spelers nodig."

"Hij heeft nu een paar dagen bedenktijd gevraagd. Ik verwacht dat hij tot het einde van het seizoen bij ons blijft. Volgens mij heeft hij geen aanbiedingen van andere clubs", aldus Van Stee.